Confidentialitate


S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L., proprietarul www.piesecentraletermice.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii. Accesarea www.piesecentraletermice.ro implica acceptul utilizatorului ca datele personale sa fie prelucrate de catre S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. in scopul crearii unei baze de date, informarea despre promotii, sau orice alte activitati desfasurate de catre S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului, se va considera o tentativa de fraudare a site-ului www.piesecentraletermice.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora carea au initiat actiunea. In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de catre furnizorul serviciului. www.piesecentraletermice.ro nu stocheaza informatii despre cardul tau. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.piesecentraletermice.ro trimitind un e-mail la adresa office@romservicetermo.ro

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricarei verificari, daca acestea sunt solicitate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/ 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/ 2002 privind comertul electronic, precum si Ordonanta nr. 130/ 2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
 
Cos
Cos gol
 
 
Login
InregistrareMi-am uitat parola
 
Utile

Acasa | Confidentialitate | Declinarea responsabilitatii | Garantie | Livrare | Termeni si conditii | Cos | Cum solicit o oferta? | Contact

ANPC | All rights reserved © Romservice 2011 - 2019.  Webdesign by  Incorom

Ghidul tau autentic de shopping.