Termeni si Conditii


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.

Compania S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site www.piesecentraletermice.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprentantei acestuia in Romania. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la centrale.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L., proprietarul www.piesecentraletermice.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.piesecentraletermice.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.piesecentraletermice.ro trimitind un e-mail la adresa office@romservicetermo.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. pentru respectiva comanda.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorii nostri sau de catre noi.

In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamentari sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.  livreaza produsele in toata tara. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.  confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientului. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.  isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. . Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.  isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.

Dovada platii trebuie transmisa catre S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.  prin fax la numarul 0244-520659, sau pe e-mail la adresa comenzi@pct.ro. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Compania S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor, toata responsabilitatea acestor defectiuni si a reparari lor revine importatorului sau unitatilor service autorizate.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.piesecentraletermice.ro se incadreaza intre 1 zi si 10 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L.. In conditii speciale. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@romservicetermo.ro.

www.piesecentraletermice.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.piesecentraletermice.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Romservice Termo Solutions S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.
 
Cos
Cos gol
 
 
Login
InregistrareMi-am uitat parola
 
Utile

Acasa | Politica de confidentialitate | Declinarea responsabilitatii | Garantie | Livrare | Termeni si conditii | Politica de cookies | Politica de retur | Cos | Cum solicit o oferta? | Contact

  • __
  • __

ANPC | All rights reserved © Romservice 2011 - 2024.  Webdesign by  Incorom

Ghidul tau autentic de shopping.